In het ronde tafelgesprek van 2 juni is ingesproken door twee geboren en getogen Noordwijkerhouters om een coffeeshop te starten. Ze zijn al een tijd werkzaam in de horeca- en toerismebranche en zien voordelen.

Inmiddels is de Poll beëindigd en de uitslag bekend:

Er zijn 2863 stemmen uitgebracht, waarvan 1590 vóór en 1273 tegen de vestiging van een coffeeshop in Noordwijkerhout. Wij danken iedereen voor hun betrokkenheid bij dit onderwerp, maar vooral voor het uitbrengen van een stem. Daarbij mikken we niet op verdeeldheid over dit onderwerp, maar juist op het komen tot een goede oplossing in het belang van regulering, controle en ook bescherming van de eigen jeugd. Bekijk even de video voor wat nuances en de vervolgstappen!


 


Goedemorgen Noordwijk!

Als nieuwe lokale partij willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij zijn een partij voor alle Noordwijkers en dus niet gericht op een enkele kern van de gemeente. 

Wij staan voor verfrissende politiek, voor rechtvaardigheid en daadkracht!

Wilt u ons steunen door zich aan te melden als sympathisant? Schroom niet en neem contact met ons op. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier om een vraag te stellen of iets op te merken, dat u onder de aandacht wilt brengen van onze lokale fractie. 

Redactie, 27 mei 2020