Bestuur

Jaap de Moor

Jaap de Moor

Voorzitter

Dag Noordwijk! Mijn naam is Jaap de Moor, vader van 3 kinderen met 8 kleinkinderen. Met een aantal tussenpozen ben ik sinds 2002 actief in de plaatselijke politiek. Ik ben werkzaam geweest in zowel technische als juridische functies. Voor mij is het een uitdaging om me dienstbaar op te stellen voor de plaatselijke gemeenschap en dat doe ik met plezier. Met genoegen zoek ik zaken, die niet transparant zijn tot op het bot uit en probeer daarin zo goed mogelijk te adviseren. Hoe is het gekomen tot Bruisend Noordwijk? Rond de jaarwisseling ben ik een éénmansfractie begonnen, waarbij ik me voornam te komen met nieuwe bruisende ideeën op basis van ervaring en een transparantie besluitvorming. Door de gedachte van “bruisende” ideeën was de naam voor deze mooie nieuwe partij al snel geboren. Een lokale partij, die opkomt voor de belangen van alle inwoners van alle kernen. Geen geleuter of dikke beleidsnota’s, maar heldere taal en snelle besluitvorming! Mijn verdere ambitie? Samen de partij zo goed, sterk en transparant mogelijk neerzetten en meedoen aan de verkiezingen van 2022! Samen met u als kiezer moet dat lukken.

Charlotte Meiland

Charlotte Meiland

Secretaris

Mijn naam is Charlotte Meiland, 41 jaar en geboren in Noordwijkerhout. In mijn dagelijks leven werk in bij een expediteur en ben ik verantwoordelijk voor de pharma logistiek. Tijdens mijn scheiding kwam ik er achter dat het in alle 4 de kernen van Noordwijk, slecht geregeld is met de sociale woningen, maar ook met huizen in de middenhuur. Het systeem wat wij er op dit moment is klopt niet, het zorgt ervoor dat veel mensen in Noordwijk tussen en wal en schip vallen. Ze moeten zich in allerlei bochten wringen om een veilige woonsituatie voor henzelf en hun kinderen te krijgen. Ik denk dat wij, als gemeente Noordwijk, dit niet moeten willen. Door de verschillende gesprekken met diverse partijen, kwam ik erachter dat mijn interesse in de politiek steeds groter werd. Als ik dan kritiek had op het systeem, moest ik zelf actie ondernemen om dit om te draaien. Iets met een betere wereld, begin bij jezelf. Ik ben nieuwsgierig aangelegd, wil graag dingen snappen en door de confrontatie aan te gaan met datgeen, dat voor mijn gevoel niet klopt. De keuze om mij bij Bruisend Noordwijk aan te sluiten, is omdat deze partij helemaal nieuw is en staat voor alle kernen van onze gemeente. Helder & transparant en recht door zee en daar hou ik van. Zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Robert Pijnacker

Robert Pijnacker

Penningmeester

Mijn naam is Robert Pijnacker. Ik ben in 1963 geboren in Amersfoort, waar ik ook opgroeide. In het dagelijks leven ben ik juridisch adviseur, nadat ik de MAVO, HAVO, VWO en de vakopleiding kandidaat gerechtsdeurwaarder heb gevolgd. In mijn vrije tijd houd ik mij tegenwoordig bezig met wandelen, het africhten van mijn hond en vissen. Zo kun je me vaak aan het strand of al vliegvissend langs de waterkant aantreffen. Al vroeg was ik actief in de politiek, eerst bij de JOVD en daarna als secretaris bij de VVD. De natuur heeft ook mijn grote belangstelling en ik heb me actief ingezet voor herintroductie van zalmachtige vissen in de Rijn en zijn nevenrivieren, waaronder de Sieg en de Wisserbach. Daarnaast heb ik me vaak ingezet binnen huurdersverenigingen. Na veel omzwervingen in Nederland en Duitsland ben ik uiteindelijk naar het mooie dorp Noordwijk gekomen. Waarom ik me juist bij Bruisend Noordwijk aansluit? Deze partij zet de mens centraal. Soms behoudend, soms progressief. Met kennis en ervaring wil ik me inzetten voor en met de mensen van heel Noordwijk voor een betaalbaar en leefbaar groot dorp.

Cindy van Wieringen

Cindy van Wieringen

Bestuurslid

Mijn naam is Cindy van Wieringen. Geboren in 1975 in Noordwijkerhout. Na 20 jaar in de Zilk gewoond te hebben is het mijn wens weer terug te gaan naar Noordwijkerhout. Ik werk in de Zilk in de kapsalon, waar ik veel hoor over wat er in de samenleving speelt. Niet alleen in de Zilk, maar ook daarbuiten. Mijn keuze om mij bij Bruisend Noordwijk aan te sluiten? Het is een nieuwe partij met heldere en transparante standpunten. Ik zelf heb veel met muziek, meegekregen van mijn opa Willem van Munsteren. Ik zie de nieuwe gemeente Noordwijk als 1 geheel, bestaande uit 4 kernen. Vergelijkbaar met de 4 seizoenen van Vivaldi. Iedere kern zijn eigen toon en temperament . Samen een mooie compositie van mensen, die er toe doen. Jong, oud, arm en rijk. En ieder stukje van Noordwijk met een eigen identiteit. Het juist die diversiteit, waar voor mij de uitdaging ligt. Samenwerken, vooruit kijken, verbeteren en verbreden van de toekomstvisie. Het is de toon, die de muziek maakt. Goed leren luisteren naar de boodschap en handelen naar vermogen. Krachten bundelen, ego’s opzij zetten en samen BRUISEND in het leven staan.