Home Bruisend Nieuws Bruisend Noordwijk geeft aftrap voor verkiezingen

Bruisend Noordwijk geeft aftrap voor verkiezingen

Door Jaap_M

28 mei 2021 heeft de partij zich aangemeld bij het Centraal Stembureau, waarmee nu definitief is vastgelegd, dat wij straks onder de naam Bruisend Noordwijk mee kunnen gaan doen met de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad op 16 maart 2022.

Goed nieuws dus voor iedereen, die ons een warm hart toedraagt en een belangrijke stap in de richting van een actieve verkiezingscampagne.

De verkiezingscampagne van Bruisend Noordwijk

Als partij willen we uitdragen, dat we kiezen voor duidelijke standpunten en heldere debatten in de gemeenteraad. Debatten, die ook goed te volgen zijn voor inwoners. Geen dikke beleidsnota’s of wollige besluitvorming, waar niemand meer een touw aan kan vastknopen. De komende tijd zal de partij ook actief “de boer opgaan” voor een gesprek of zomaar een praatje met passanten en inwoners. Daarbij zijn wij herkenbaar aan de mooie blauwe jasjes (koninklijk blauw) met wit logo. Helaas lieten de Covid-maatregelen niet toe om eerder op pad te gaan. Ik verwacht, dat we veelvuldig aanwezig zullen zijn rond de Witte Kerk, in de Hoofdstraat, op de Keuvel of in De Zilk. –

Wij roepen inwoners van alle kernen op zich te melden als lid

In de aanloop naar de verkiezingen willen we graag gebruik maken van zoveel mogelijk steun van leden, die de partij een warm hart toedragen. Waarbij de één wat meer actief bij zal kunnen dragen in tijdsbesteing dan de ander en dat is begrijpelijk.

Aanmelding kan eenvoudig door gebruik te maken van één van de aanmeldknoppen op onze website www.bruisendnoordwijk.nl.

In aanloop naar de verkiezingen maken wij ons verkiezingsprogramma

Her verkiezingsprograam zal worden samengesteld op basis van onze speerpunten en is voorlopig dus nog een dynamisch stuk. Er kunnen nog punten wijzigen, toegevoegd worden of zelf geschrapt.

In aanloop naar de verkiezingen stellen wij een verkiezingslijst op

Na de zomer zullen we ook actief gaan werven voor onze verkiezingslijst. Daarbij hangt het er uiteraard vanaf in hoeverre leden wel of niet actief de beginselen van de partij willen of kunnen uitdragen. Maar ook of zij zich wel of niet beschikbaar willen stellen op een verkiesbare plaats.

Wij zullen ervoor zorgen, dat de procedure van kandidaatstelling goed en correct zal worden doorlopen. Zowel het verkiezingsprogramma als de kandidatenlijst zullen moeten worden goedgekeurd door het bestuur en de ledenvergadering.

You may also like

Laat een reactie achter