Home Bruisend Nieuws Prettige kerstdagen en een gezond 2022!

Prettige kerstdagen en een gezond 2022!

Het klinkt als een cliché

Door Jaap_M

De fractie van Bruisend Noordwijk wenst alle inwoners van onze mooie gemeente een goede kerst toe en ook een gezond 2022! De fractie, die u aantreft op de foto betreft (van links naar rechts)

Johan van Hameren (commissielid)

Jaap de Moor (raadslid)

Joost van Hameren (commissielid)

De kerstgroep is zeker geen cliché

De kerstgroet (en nieuwjaarsgroet) wordt in deze tijd veel uigesproken, verzonden en ontvangen. Het klinkt daarbij wellicht als een cliché, maar is dat naar onze mening beslist niet. Juist in deze tijd, waarin we te maken hebben met een heftige pandemie en onze economie min of meer weer tot stilstand komt, hebben we elkaar meer dan ooit nodig. We houden afstand, maar in figuurlijke zin houden we elkaar vast. Met name de ondernemers en middenstanders van het midden- en kleinbedrijf wensen wij veel sterkte toe om ook deze financiële aderlating te kunnen overleven.

En het nieuwe jaar

Daarin staat ons veel te wachten, zoals de verkiezingen op 14/16 maart aanstaande voor een nieuwe gemeenteraad. Wij gaan ons daar goed op voorbereiden en hopen van veel kiezers vertrouwen te winnen om te komen tot

  • nieuwe politiek, in verbinding met onze inwoners
  • heldere besluitvorming en dus geen achterkamertjespolitiek
  • ondermijning eindelijk onder controle
  • privacybescherming eindelijk onder controle
  • afschaffing hondenbelasting
  • opheffing geldverslindende organen als Holland Rijnland en GOM
  • en zo zijn er meer doelen, die u kunt vinden bij onze speerpunten

Ook onze gezondheidswens maakt onderdeel uit van deze groet

Bewegen is goed voor de algehele gezondheid, zowel fysiek als mentaal en uiteraard de weerstand van je lichaam. De beweegtuin aan de Pilarenlaan is daarvoor een goede aanzet en een voorbeeld voor vervolgstappen. Je kunt daar hele nota’s of teksten over volschrijven, maar dat zal niet helpen. Het is een kwestie van doen of eraan beginnen. Ook de komende wandelvierdaagse kan stimuleren voor het aangaan van een gezonde of gezondere levensstijl. Wat onze fractie betreft nou niet direct om het geldelijke gewin, maar de winst die je kunt bereiken voor de gezondheid voor ons allemaal. Daar moet het accent op komen te liggen!

 

You may also like

Laat een reactie achter