Wie is wie bij Bruisend Noordwijk?

Jaap de Moor

Fractievoorzitter

Mijn naam is Jaap de Moor, vader van 3 kinderen en inmiddels 8 kleinkinderen. Met een aantal tussenpozen ben ik sinds 2002 actief in de plaatselijke politiek.

 

Ik ben werkzaam geweest in zowel technische als juridische functies. Voor mij is het een uitdaging om me dienstbaar op te stellen voor de plaatselijke gemeenschap en dat doe ik met plezier. Met genoegen zoek ik zaken, die niet transparant zijn tot op het bot uit en probeer daarin zo goed mogelijk te adviseren. Eerlijkheid en openheid staan voor mij hoog in het vaandel.

 

Hoe is het gekomen tot Bruisend Noordwijk? Ongeveer twee jaar geleden ben ik een éénmansfractie begonnen, waarbij ik me voornam te komen met nieuwe bruisende ideeën op basis van mijn ervaringen met de plaatselijke politiek. Door de gedachte aan “bruisende” ideeën was de naam voor onze mooie nieuwe partij al snel geboren.

Een lokale partij, die opkomt voor de belangen van alle inwoners van alle kernen. Geen geleuter of dikke beleidsnota’s, maar heldere taal en snelle besluitvorming! Mijn verdere ambitie? Samen de partij zo goed, sterk en transparant mogelijk neerzetten en meedoen aan de verkiezingen van 2022!

 

Samen met u als kiezer moet dat lukken!

Joost Van Hameren

Commissielid welzijn

Hallo Noordwijkerhouters, Noordwijkers en Zilkers. Mijn naam is Joost van Hameren, geboren in 1976 te Leiden en vader van 2 kinderen. Ik ben opgegroeid in Noordwijk en sinds 2011 woon ik met veel plezier samen met mijn gezin in de wijk Boechorst, oftewel ‘Noortuks Voorhout’.
 
In de periode 2009 – 2019 ben ik als Senior Beleidsmedewerker Economie & Toerisme werkzaam geweest bij de gemeente Noordwijk. Daarnaast was ik tussen 2008 – 2018 actief als vrijwilliger bij de KNRM – station Noordwijk. Op dit moment mag ik bij gemeenten door heel Nederland meewerken aan diverse economische ontwikkelingen binnen de desbetreffende gemeente / regio.
 
U zal zich wel afvragen, waarom Bruisend Noordwijk?. Nou ik vind het belangrijk om onderdeel uit te maken van een partij die opkomt voor de belangen van alle inwoners van alle kernen!. Dus geen gezeur van ‘bij ons in Noordwijkerhout…’ en ‘Wij in Noordwijk…’. Wij zijn met zijn allen nu eenmaal onderdeel van deze prachtige gemeente dus laten we daar dan ook samen aan werken.
 
Persoonlijk heb ik een hekel aan ‘ambtelijke molens’ en dat betekent dus geen geleuter of dikke beleidsnota’s, maar heldere taal en snelle besluitvorming!
 
Mijn verdere ambitie? Samen de partij zo goed, sterk en transparant mogelijk neerzetten en meedoen aan de verkiezingen van 2022!
Johan van Hameren

Commissielid

Mijn naam is Johan van Hameren, 39 jaar en elektricien van beroep. Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen; Esmée van 9 en Ryan van 3.

Mijn hele jeugd heb ik in Noordwijk gewoond. De afgelopen 10 jaar op Noordwijk aan zee en nu sinds 6 maanden woonachtig in het Vinkeveld te Noordwijk-binnen.

 

In mijn vrije tijd speel ik graag korfbal, doe aan metaal detectie en heb een bijzondere interesse  in oude foto’s uit de dorpen van de gemeente Noordwijk. Het achterhalen van de geschiedenis die wordt weergegeven op de afbeelding boeit mij.

Ik wil graag commissielid zijn, omdat ik trots ben op de gemeente Noordwijk en ik ben erop gebrand om ook Noordwijkerhout en de Zilk nog beter te leren kennen.

 

Ik denk dat met team Bruisend Noordwijk en de contacten die we hebben in alle dorpskernen dat zeker goed gaat komen.

 

Mijn doel met Bruisend Noordwijk is om de inwoners centraal te laten staan binnen de gemeentes van Noordwijk. Transparante communicatie en afspraken nakomen vind ik belangrijk; met tevreden inwoners krijgen we een mooiere gemeente.

Bruisend Nieuws