Wie is wie bij Bruisend Noordwijk

Jaap de Moor

Fractievoorzitter


Dag Noordwijk! Mijn naam is Jaap de Moor, vader van 3 kinderen met 8 kleinkinderen. Met een aantal tussenpozen ben ik sinds 2002 actief in de plaatselijke politiek.

 

Ik ben werkzaam geweest in zowel technische als juridische functies. Voor mij is het een uitdaging om me dienstbaar op te stellen voor de plaatselijke gemeenschap en dat doe ik met plezier. Met genoegen zoek ik zaken, die niet transparant zijn tot op het bot uit en probeer daarin zo goed mogelijk te adviseren.

 

Hoe is het gekomen tot Bruisend Noordwijk? Rond de jaarwisseling ben ik een éénmansfractie begonnen, waarbij ik me voornam te komen met nieuwe bruisende ideeën op basis van ervaring en een transparantie besluitvorming. Door de gedachte van “bruisende” ideeën was de naam voor deze mooie nieuwe partij al snel geboren.

 

Een lokale partij, die opkomt voor de belangen van alle inwoners van alle kernen. Geen geleuter of dikke beleidsnota’s, maar heldere taal en snelle besluitvorming! Mijn verdere ambitie? Samen de partij zo goed, sterk en transparant mogelijk neerzetten en meedoen aan de verkiezingen van 2022!

Samen met u als kiezer moet dat lukken

Cathérine Vergouw

Commissielid welzijn

Dag bruisende Noordwijkers, Noordwijkerhouters en Zilkers. Mijn naam is Cathérine Vergouw, geboren in 1978 te Amsterdam, opgegroeid in Muiden tot ik op mijn achttiende ging studeren in Amsterdam. Inmiddels leef ik samen met mijn gezin al meer dan 8 jaar met veel geluk en plezier in Noordwijk.

 

Waarom ik een gooi doe naar de lokale politiek? Dit komt onder andere voort uit mijn ervaringen met onder andere het zorgsysteem, waar het aan de ene kant gaat om de enorme regeldruk en het vele papierwerk. Maar dat aan de andere kant weer ten koste gaat van de handen aan het bed. En dat is zonde en kan beter geregeld worden.

 

Zelf ben ik een positivo, nieuwsgierig, energiek en loyaal. Geen heilig boontje, maar iemand die naast ratio ook een groot sociaal

verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Mijn gevoelsantenne staat altijd aan, en ik beoordeel ieder onderwerp op inhoud.

 

Uitgangspunt is samen met en naast elkaar leven in gezonde harmonie, met respect voor elkaars ideologie. Dat maakt ook de verbinding met Bruisend Noordwijk. Van dichtbij maakte ik de impact mee van de fusie op inwoners, ondernemers en verenigingen. Ik werd hierdoor geraakt en met onpartijdige afstand zag ik vooral een gebrek aan erkenning en waardering voor elkaar. Op veel beleidsterreinen zag ik ook een moeizame harmonisering tussen de vier dorpskernen. Dus toen Jaap de Moor een balletje opgooide voor het commissie-lidmaatschap Welzijn, zag ik kans om de politieke arena te gaan betreden en mij aan te sluiten bij een partij die opkomt voor de belangen van de gemeenschap in alle vier de dorpskernen. Eerlijk, fier, ‘n tikkeltje sarcastisch en nadruk op samenwerken; doen wat je moet doen voor een sterker Noordwijk. De gemeente is daarbij ook een aantrekkelijke bestemming voor gasten, die nu alleen maar meer en meer mag gaan bruisen voor alle bloedgroepen.

Johan van Hameren

Commissielid

Mijn naam is Johan van Hameren, 39 jaar en elektricien van beroep. Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen; Esmée van 9 en Ryan van 3.

Mijn hele jeugd heb ik in Noordwijk gewoond. De afgelopen 10 jaar op Noordwijk aan zee en nu sinds 6 maanden woonachtig in het Vinkeveld te Noordwijk-binnen.

 

In mijn vrije tijd speel ik graag korfbal, doe aan metaal detectie en heb een bijzondere interesse  in oude foto’s uit de dorpen van de gemeente Noordwijk. Het achterhalen van de geschiedenis die wordt weergegeven op de afbeelding boeit mij.

Ik wil graag commissielid zijn, omdat ik trots ben op de gemeente Noordwijk en ik ben erop gebrand om ook Noordwijkerhout en de Zilk nog beter te leren kennen.

 

Ik denk dat met team Bruisend Noordwijk en de contacten die we hebben in alle dorpskernen dat zeker goed gaat komen.

 

Mijn doel met Bruisend Noordwijk is om de inwoners centraal te laten staan binnen de gemeentes van Noordwijk. Transparante communicatie en afspraken nakomen vind ik belangrijk; met tevreden inwoners krijgen we een mooiere gemeente.

Bruisend Nieuws

  • 1
  • 2