Wie is wie bij Bruisend Noordwijk?

Jaap de Moor

Fractievoorzitter

Mijn naam is Jaap de Moor, vader van 3 kinderen en inmiddels 8 kleinkinderen. Met een aantal tussenpozen ben ik sinds 2002 actief in de plaatselijke politiek.

 

Ik ben werkzaam geweest in zowel technische als juridische functies. Voor mij is het een uitdaging om me dienstbaar op te stellen voor de plaatselijke gemeenschap en dat doe ik met plezier. Met genoegen zoek ik zaken, die niet transparant zijn tot op het bot uit en probeer daarin zo goed mogelijk te adviseren. Eerlijkheid en openheid staan voor mij hoog in het vaandel.

 

Hoe is het gekomen tot Bruisend Noordwijk? Ongeveer twee jaar geleden ben ik een éénmansfractie begonnen, waarbij ik me voornam te komen met nieuwe bruisende ideeën op basis van mijn ervaringen met de plaatselijke politiek. Door de gedachte aan “bruisende” ideeën was de naam voor onze mooie nieuwe partij al snel geboren.

Een lokale partij, die opkomt voor de belangen van alle inwoners van alle kernen. Geen geleuter of dikke beleidsnota’s, maar heldere taal en snelle besluitvorming! Mijn verdere ambitie? Samen de partij zo goed, sterk en transparant mogelijk neerzetten en meedoen aan de verkiezingen van 2022!

 

Samen met u als kiezer moet dat lukken!

Bruisend Nieuws